EU laat zich door VS de les niet lezen

Europa weigert ondanks het verzoek van Amerika voorlopig extra kapitaal in de economie te pompen.De Europese Unie (EU) heeft bij monde van voorzitter Luxemburg laten weten dat het voorlopig ‘voldoende heeft gedaan om de economie te stimuleren’. De Verenigde Staten willen graag dat Europa in navolging van het stimuleringsplan van president Obama meer geld in de economie gaat pompen. “De EU gaat eerst onderzoeken in welke mate de huidige maatregelen effect sorteren”, aldus de Luxemburgse minister van Financiën Jean-Claude Juncker in een persconferentie.

Lees ook:Obama: `er kan reele en ongekende vooruitgang geboekt worden`
Lees ook:Licht lagere start op Damrak
Lees ook:De agenda van Obama of McCain
Lees ook:Amerika’s financiele sector is hard toe aan hervormingen
Lees ook:Obama wil 1 reddingsplan tegelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.