Beursupdate 9 december: Financials afgestraft

De AEX doet het in de loop van de ochtendhandel steeds slechter nadat gisteren internationale schuldproblemen op nieuw de kop op staken. Vooral aandelen van financials zijn het slachtoffer van dit nieuws.

De AEX weet het kortstondige herstel na opening niet vast te houden. Rond de klok van half elf noteert de belangrijkste graadmeter van het Damrak een verlies van 1,0 procent. Daarmee volgt de AEX de andere belangrijke beurzen van Europa, die ook wegzakken in de ochtendhandel.

Financials onderuit op schuldproblemen Griekenland en Dubai

Beleggers straffen financials vanochtend af vanwege de schuldproblemen van Griekenland en Dubai. Kredietbeoordelaar Fitch verlaagde gisteren de rating van Griekenland naar BBB van A-. Daarnaast liet een belangrijke functionaris van het ministerie van Financiën van Dubai gisteren weten… Lees verder op DeAandeelhouder.nl of bekijk de video hieronder.

Lees ook:Beursupdate 30 november: ING gaat onderuit, AEX zakt weg
Lees ook:Beursupdate 14 december: TomTom in trek op hogere AEX
Lees ook:Damrak sluit met verlies
Lees ook:Beursupdate: financials herstellen
Lees ook:Beursupdate 1 december: Imtech op winst na overnames

2 reacties op “Beursupdate 9 december: Financials afgestraft

 1. zomervakantie

  Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

  Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

  „Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

  Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
  voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

  De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

  Informatie
  http://www.elizawashere.be

    /   Beantwoorden  / 
 2. vakantiestart

  Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.

  vakantiestart

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.