AEX op korte termijn 340?

AMSTERDAM – De AEX sloot dinsdag met een plus van 1,65% (331,49) de 5e achtereenvolgende dag met winst af. Ook woensdag zien we een hogere opening en een voorlopige top op 333,58. Daarmee heeft de index de oude top van 2012 op 333,08 (en de hoogste stand sinds medio augustus 2011) achter zich gelaten. De video van vandaag gaat in op mogelijke scenario’s nu de 328 weerstand en de oude top is uitgenomen.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:AEX opleving van korte duur? – 12 april 2012
Lees ook:AEX onder 328 steun – 22 maart 2012
Lees ook:AEX rebound blijft
Lees ook:AEX nu op 296 steun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.