Aarzelende AEX na 6 winstdagen – 15 maart 2012

AMSTERDAM – De AEX sloot woensdag voor de 6e achtereenvolgende dag hoger met een slot op 333,20. Vanochtend zien we in eerste instantie een aarzelende start – en een low op 332,49 – maar na een uur handel kruipt de index weer richting de 334 drempel. Opwaarts vinden we de eerste serieuze tegendruk van de 338/340 zone en neerwaarts liggen er steunpunten op 330 en de 327. Wat zijn de vooruitzichten voor vandaag? Wij zoomen in op de uur-/en daggrafiek. Bekijk daarom onze video-update van vandaag.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:Herstel AEX zet door – 8 maart 2012
Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:AEX rebound blijft
Lees ook:AEX op verlies, nu steun op 332,5 – 19 maart 2012
Lees ook:Correctie AEX nog niet ten einde – 21 maart 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.