AEX op verlies, nu steun op 332,5 – 19 maart 2012

AMSTERDAM – Na een prima periode waarin de index in 8 dagen ruim 6% winst kon boeken begint de AEX – na het weekslot op 336,17 – in het rood met een voorlopige low op 334,19. De 338 lijkt voorlopig te veel van het goede en de eerste intra-day steun op 332,50 (lows van woensdag en donderdag) komt nu in zicht. Blijft het daar bij of niet? In onze videoanalyse gaan we nader in op die vraag aan de hand van de uur- en daggrafiek.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:AEX rebound blijft
Lees ook:Herstel AEX zet door – 8 maart 2012
Lees ook:AEX op korte termijn 340?
Lees ook:AEX nu op 296 steun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.