Correctie AEX nog niet ten einde – 21 maart 2012

AMSTERDAM -De AEX kende dinsdag een low op 331,37 en dat is circa 6 punten onder de top van vrijdag op 337,20. Hoewel de druk op de markt is toegenomen is er geen reden tot paniek. Het is echter zeker niet uitgesloten dat de index eerst tot in de 328/330 steun-zone zal terugzakken alvorens de opgaande beweging weer te hervatten. In de video van vandaag bespreken we mogelijke scenario’s.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:AEX op korte termijn 340?
Lees ook:AEX rebound blijft
Lees ook:Herstel AEX zet door – 8 maart 2012
Lees ook:AEX opleving van korte duur? – 12 april 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.