AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012

AMSTERDAM – Na maandag eerst nog een low van 320,94 (een re-test dus na de 320,18 van afgelopen donderdag) zagen we – met dank aan Wall Street – nog een prima slot op 326,39. Dinsdagochtend een voorzichtig start en een eerste top net boven de 327. In de video gaan we verschillende steun en weerstanden in de uur- en daggrafiek.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:AEX op korte termijn 340?
Lees ook:AEX rebound blijft
Lees ook:AEX opleving van korte duur? – 12 april 2012
Lees ook:Herstel AEX zet door – 8 maart 2012
Lees ook:Correctie AEX nog niet ten einde – 21 maart 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.