AEX duikt onder 310! – 10 april 2012

AMSTERDAM – De AEX opent vanochtend – zoals verwacht – flink lager, namelijk op 311,89 met een voorlopig laagste stand op 309,46. Hiermee houdt de daling na de top van vorige week dinsdag op 327,23 aan. Een daling van inmiddels al bijna 18 punten ofwel – 5,4%. Wat betekent deze daling voor de komende week en wat zijn nu de mogelijke scenario’s? In onze video-analyse gaan we in op die vragen.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:AEX opleving van korte duur? – 12 april 2012
Lees ook:Herstel AEX zet door – 8 maart 2012
Lees ook:AEX rebound blijft
Lees ook:Positieve start AEX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.