AEX opleving van korte duur? – 12 april 2012

AMSTERDAM – Na woensdag eerst een low op 304,58 slaagde de AEX erin toch in nog een eindstand van 307,77 te laten noteren. Blijft het bij een eendaagse opleving binnen een dalende trend of betreden meer kopers de markt en zien we opnieuw een positieve dag met een slot boven de 310?

De index opent in ieder geval hoger op 308,62 maar is erg volatiel. In de video van vandaag analyseren wij de mogelijkheden aan de hand van de uur- en daggrafiek.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

http://trendscore.nl

Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:AEX op korte termijn 340?
Lees ook:AEX rebound blijft
Lees ook:Krijgt herstel van AEX een vervolg? – 29 februari 2012
Lees ook:Herstel AEX zet door – 8 maart 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.