AEX fors onderuit! – 23 april 2012

AMSTERDAM – Afgelopen week zagen we met een slot op 309,20 de 1e positieve week na 4 verliesweken op rij. Na de gebeurtenissen van afgelopen weekend en de flink lagere futures opent de AEX maandagochtend echter met 306,56 fors lager.

Met inmiddels een low op 301,38 zijn we weer terug op de bekende intra-day steun van de afgelopen twee weken op 304 weer in zicht. Alleen Philips die met goede kwartaalcijfers kwam steekt er met een winst van meer dan 6% boven uit. Wat betekent deze fors lagere opening en waar liggen nu de bedreigingen en kansen? In de video van vanochtend zoomen we in op de uur- en daggrafiek.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:Vervolg rebound of terugval AEX? – 18 april 2012
Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:AEX fors onderuit bij opening! – 27 april 2012
Lees ook:Mogelijke bodemvorming AEX ? – 17 april 2012
Lees ook:AEX duikt onder 310! – 10 april 2012

Eén reactie op “AEX fors onderuit! – 23 april 2012

  1. Audri

    Degene die dat niet begrijpt, zal ook zeker niet begrijpen dat de rente zal stijgen.
    En dat zijn nog slechts enkele voortekenen van verslechteringen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.