AEX fors onderuit bij opening! – 27 april 2012

De AEX eindigde donderdag op 310,55 maar we zien vrijdagochtend dat de index flink lager opent en een low op 306,22 kent. Mocht de AEX er is slagen een weekslot boven de 309,20 neer te zetten dan hebben we de 2e achtereenvolgende winstweek na een periode van 4 verliesweken.

Wat zijn de mogelijkheden voor vandaag en kan de index dit openingsverlies weer wegwerken? In de video van vandaag gaan we daar nader op in.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:AEX op korte termijn 340?
Lees ook:Krijgt herstel van AEX een vervolg? – 29 februari 2012
Lees ook:AEX opleving van korte duur? – 12 april 2012
Lees ook:AEX rebound blijft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.