AEX test opnieuw 305 steun! – 04 mei 2012

Na twee dagen met een hogere opening maar een lager slot, opent de index vandaag lager op 306,03 met een eerste low op 305,41.

De index blijft ook deze week echter gevangen in de range 313-305. Aan de ene kant is de index niet in staat opwaarts uit te breken maar slaagt er aan de andere kant wel om zich – ondanks de verkoop druk – boven de 304 te handhaven. Rond dat niveau blijken beleggers toch bereid om de nodige stukken op te pakken. Het blijft daarom wachten op de definitieve richting. Wil de index voor de 3e achtereenvolgende maal een hoger weekslot neerzetten dan moet er vandaag een eindstand komen boven de 310,75. In de video hieronder analyseren wij de uur- en daggrafiek.

Voor de analyse zie: video

Trendscorehanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:AEX opleving van korte duur? – 12 april 2012
Lees ook:AEX fors onderuit bij opening! – 27 april 2012
Lees ook:Toch weer AEX 300 test! – 11 mei 2012
Lees ook:AEX verliest al 10 punten sinds top op 333,08 – 6 maart 2012
Lees ook:Vervolg rebound of terugval AEX? – 18 april 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.