Toch weer AEX 300 test! – 11 mei 2012

De AEX beleeft een volatiele week met uitschieters naar low’s op 295,37 (ma) en 296,42 (wo) en de high’s van dinsdag op 306,01 en 305,81. De index ontworstelde zich donderdag aan de aantrekkingskracht van de 300 punten grens door met een slot op 302,94 te eindigen.

Met de nodige economische data vandaag in het vooruitzicht is het nog de vraag of de index boven het slot van vorige week op 301,03 zal eindigen. De index opent vrijdag in ieder geval met verlies en een eerste low op 300,26. In de video gaan we nader in op de uur- en daggrafiek.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Besparen op de autoverzekering, kan via Autoverzekering.nl

Lees ook:AEX rebound blijft
Lees ook:Doorbraak geeft AEX vleugels – 27 maart 2012
Lees ook:AEX herstel tot 306? – 15 mei 2012
Lees ook:Krijgt herstel van AEX een vervolg? – 29 februari 2012
Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.