AEX herstel tot 306? – 15 mei 2012

Maandag zagen we met een slot op 298,05 de laagste slotstand van 2012 en daarmee ook een slot onder de 300 punten. Vanochtend zien we dat de index snel weer boven de de 300 uitkomt met dank aan economische cijfers vanuit Duitsland.

De AEX laat sinds maandag 7 mei bewegingen zien die lopen van low’s rond de 296 tot high’s rond de 306. Dat zou nu beteken dat de index aan een herstelpoging begint met als eerste doel een dagslot boven de 300. De ma-200 vinden we op 303,53 en de ma-20 op 305.46. Bekijk de video voor een nadere analyse.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Voor de goedkoopste autoverzekering, zie Autoverzekering.nl

Lees ook:AEX rebound blijft
Lees ook:Doorbraak geeft AEX vleugels – 27 maart 2012
Lees ook:Krijgt herstel van AEX een vervolg? – 29 februari 2012
Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:Herstel AEX of nieuwe terugval? – 7 maart 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.