Positieve start AEX

De AEX intra-day range van de afgelopen week loopt ruwweg van 287 naar 297 met uitschieters als 297,26 en 286,89. (range 289-295 op basis van slotstanden). Na de 296,77 top van dinsdag viel de index woensdag terug naar een low op 288,27.

Met deze daling werd de winst van begin deze week weer teniet gedaan. De index opent vanochtend op 291,60 en daarmee lijken de stieren een aanval te willen inzetten in op de eerste horde die ligt rond de 292. Aan de hand van de uur-en daggrafiek geven wij onze beschouwing.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:AEX duikt onder 310! – 10 april 2012
Lees ook:Herstel AEX zet door – 8 maart 2012
Lees ook:Krijgt herstel van AEX een vervolg? – 29 februari 2012
Lees ook:Toch weer AEX 300 test! – 11 mei 2012
Lees ook:AEX rebound blijft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.