AEX rebound blijft

De AEX opent net als maandag flink hoger op 294,62 met een eerste top op 296,24.

Na het slot van woensdag kent de index nog geen verliesdag en het eerste doel is nu een slot boven de 295,95 zijnde het slot van dinsdag 22 mei en het hoogste slot sinds 15 mei. In de uur- en daggrafiek zoomen we nader in op de actuele situatie.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:Krijgt de AEX rebound vandaag een vervolg? – 25 april 2012
Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:Herstel AEX zet door – 8 maart 2012
Lees ook:Vervolg rebound of terugval AEX? – 18 april 2012
Lees ook:Aarzelende AEX na 6 winstdagen – 15 maart 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.