Door naar 297 weerstand of terug naar 287 steun?

Vanaf het dieptepunt deze week in het eerste uur van de maandag op 281 heeft de AEX een krachtige herstel beweging laten zien van inmiddels 4,2%. De index opende vanochtend hoger met een eerste top op 292,75.

Hiermee kruist de index voor het eerst sinds eind april weer de ma-20 (voortschrijdende gemiddelde van de afgelopen 20 dagen). De bovenste lijn van het dalende trendkanaal bevindt zich op 293,42. Op de vraag of de index in staat moet worden geacht ook die horde te nemen of weer terugvalt richting de 287 steun gaan we nader in op de video van vandaag.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:AEX rebound blijft
Lees ook:Herstel AEX zet door – 8 maart 2012
Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:Aarzelende AEX na 6 winstdagen – 15 maart 2012
Lees ook:Krijgt de AEX rebound vandaag een vervolg? – 25 april 2012

2 reacties op “Door naar 297 weerstand of terug naar 287 steun?

  1. Jacco

    Hopelijk houdt dit herstel aan, maar de tijd zal het leren.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kees

    Ben zeer benieuwd hoelang dit herstel zich zal laten voortduren

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.