AEX richting 296 steun? – 19 juni 2012

Maandagochtend een top op 301,47 maar toch weer een lager slot op 297,01. De slotstand van vrijdag op 297,58 blijft nog de hoogste slotstand sinds medio mei.

Opwaarts lijkt de 298/300 zone een moeilijk te nemen weerstand voor de AEX en neerwaarts ligt er een eerste steun rond de 296 en daarna op de 293,15 zijnde de laagste stand van vrijdag. De AEX opent vanochtend voorzichtig positief en in de video van vandaag analyseren we het verloop van de uur- en daggrafiek om de verschillende scenario’s met u door te nemen.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:Correctie AEX nog niet ten einde – 21 maart 2012
Lees ook:AEX rally houdt aan – 03 juli 2012
Lees ook:Mogelijke bodemvorming AEX ? – 17 april 2012
Lees ook:AEX op korte termijn 340?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.