AEX rally houdt aan – 03 juli 2012

De AEX opent dinsdagochtend hoger en kent inmiddels een eerste top net boven de 312. Dat betekent dat de index vanaf de slotstand van afgelopen donderdag op 297,22 al ruim 15 punten ofwel 5,1% is gestegen.

De weerstand rond de 314 komt daarmee in zicht. Mede gezien het feit dat de markt fors overbought is, lijkt een correctie niet meer dan normaal. In de onderstaande video bespreken we de situatie aan de hand van de uur- en dag grafiek.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:AEX op korte termijn 340?
Lees ook:AEX rebound blijft
Lees ook:AEX duikt onder 310! – 10 april 2012
Lees ook:Herstel AEX zet door – 8 maart 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.