AEX weekslot 310- of 315+? – 06 juli 2012

In de periode 26-6/4-7 steeg de index 20,78 punten ofwel 7,1%. Met deze stijging is de index terecht gekomen in de weerstand zone 313-315.

Zo zien we bijvoorbeeld de hoogste slotstand van de laatste drie maanden op 5-4 met 314,91. Donderdag zagen we ook dat de reeks van hogere lows van de laatste 5 dagen werd doorbroken met een lager low op 310,91 terwijl dat woensdag nog 312,50 was.

Tel daarbij nog de overbought situatie en dan lijkt een verder daling tot onder de 310 niet meer dan logisch. Deze punten bespreken we uitgebreider in onze video analyse aan de hand van de uur- en daggrafiek

Voor de analyse zie: video.

Voor de goedkoopste autoverzekering, zie de vergelijkingssite van Autoverzekering.nl

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:AEX nu op 296 steun
Lees ook:AEX rally houdt aan – 03 juli 2012
Lees ook:Correctie AEX nog niet ten einde – 21 maart 2012
Lees ook:Krijgt herstel van AEX een vervolg? – 29 februari 2012
Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012

4 reacties op “AEX weekslot 310- of 315+? – 06 juli 2012

 1. Beursbink

  Bovenstaand stukje is inmiddels helaas wat achterhaald maar wij kunnen met de beurzen weer die kant op wanneer na Cyprus nog een aantal landen in problemen komen. Misschien is het ook handig om de beurs te volgen via het forum van http://beursig.nl/forum

    /   Beantwoorden  / 
 2. Roman Garrett

  Trendscore hanteert één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk door het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend en daarom is trend beleggen de lucratiefste manier om in aandelen te beleggen. Meer infomatie op onze site.

    /   Beantwoorden  / 
 3. stephan

  Heftig om te lezen hoe de beurs al weer is gestegen. Toch liggen er naar mijn inziens nog genoeg kansen. Koop tegenwoordig wel je aandelen tegen lage transactiekosten. onlangs verscheen deze duidelijke pagina http://www.beurstijden.nl/aandelen-kopen

    /   Beantwoorden  / 
 4. Denley

  Interessant artikel! Goed om te zien dat de aex index blijft stijgen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.