De redding nabij

Wat heb ik beleggers groot en klein praktisch te bieden ?
Open Brief aan een potentiële cliënt…

Beste R. (en noem mij aub Marc),
Haagen Invest is gestart in juli 2005 en meest gericht op grondstoffen allerhande, met goud en zilver op de eerste plaats. Waarom ? Omdat de Grootmeester Jim Rogers eens terecht gezegd heeft : als het de economie goed gaat worden er meer grondstoffen verbruikt; als het de economie slecht gaat…worden er OOK meer grondstoffen gekocht als vlucht naar vaste waarden, omdat er steedsmeer geld bijgedrukt wordt. Hier valt inderdaad geen speld tussen te krijgen…

Al datzelfde jaar zette ik mijn lezers in onder meer goud en zilver. U volgt misschien wel een beetje die koersen ? Sindsdien zijn ze maal zoveel gegaan, inderdaad… Maar we doen ook nog andere zaken.

Ik probeer altijd te schrijven zodat iedereen, van de complete leek tot de ver gevorderde, het verstaat. Ik maak de dingen simpel; moeilijk doen is geen kunst maar iets heel begrijpelijk uitleggen wel. Dus ik geloof vast dat ik u kan helpen!

Vermogensbehoud en groei – dat is net waar ik mee bezig ben sinds 2005 (maar begon persoonlijk al met beleggen in 1989, ik ben nu 50 jaar oud).

Iedere abonnee van H.I. krijgt via email de twee laatste nummers toegestuurd om te starten. Zo’n nummer telt wel een 50-tal bladzijden, dus daar moet je even de tijd voor nemen. Ik reken daarbij op de intelligentie en leergierigheid om alzo vlug up to date te raken en gewend aan mijn visies en werkwijze.

Ik bied drie verschillende (maar complementaire) services aan : fysiek goud en zilver kopen in de vorm van baren en munten via http://shop.haageninvest.com/, dit zou een basis moeten zijn voor elke portefeuille. De stierenmarkt in goud en zilver begon rond 2002 en sindsdien zijn ze respectievelijk maal zes en maal acht gegaan. Onze beste tijd…ligt daarbij nog voor ons !

Twee : het maandelijkse Haagen Invest met een kijk op de dan afgelopen maand en een vooruitblik op de nabije toekomst en diegene die wat meer veraf ligt. Elke maand volgt minstens één goeie tip, met symbool, markt waarop te kopen, prijs te betalen, en de nodige verantwoording = uitleg. Wie H.I. elke maand leest hoeft eigenlijk niks anders meer te lezen en daarvoor tientallen verschillende sites te bezoeken; u krijgt wat van belang is in één nummer !

Ten slotte : drie. De Modelportefeuille. Opgericht in oktober 2011 en resultaat sindsdien behaald : 16 %. Deze abonnee ontvangt elk weekend een standaard Update met hoe de portefeuille er voor staat, wat er de afgelopen week gebeurd is en hoe ik de komende week en weken zie. Hierbij gaan we sneller dan H.I. maar…niet té snel zodat iedereen kan volgen en méé is. Maximum vier keer per
maand doen we een wijziging van die portefeuille : iets kopen of verkopen. Dit gebeurt ook via email met een speciale Update. U begint met de Modelportefeuille te kopiëren en volgt daarna mee. U voert dus gewoon uit wat ik u meld.

Zo R., dat is wat ik voor u kan doen. Mijn streefdoel is altijd geweest : laag risico lopen om veel te kunnen verdienen. Eenvoud, duidelijkheid, klaarheid. Snel (Modelportefeuille) maar niet té snel. Gedegen (H.I. Gold and Silver Shop). All round en “universeel” (Haagen Invest). Aan u de keuze nu om daar uit te nemen wat u persoonlijk zou passen…

Wat de kostprijzen betreft nu, om te eindigen. Ik bied fysiek goud en zilver aan en ben daarmee de goedkoopste of bij de goedkoopste van België en Nederland. Haagen Invest (12 dikke nummers, eigenlijk stuk voor stuk e-boeken, met emails tusendoor als er zich iets speciaals voor doet) : 249 euro per jaar. Modelportefeuille : 1000 euro per jaar maar daar is H.I. wel gratis inbegrepen.

Ik verneem graag van u…
Vriendelijke groeten,
Marc Haagen
www.haageninvest.com

PS. Een abonnement op H.I. is steeds twee maanden vrijblijvend : vindt u na die twee maanden dat dit toch niet precies is wat u zoekt, ontvangt u het abonnementsgeld volledig retour !

Lees ook:Marc Haagen: Waarom 2012 het jaar van zilver wordt !
Lees ook:Interview met Marc Haagen
Lees ook:De grootste depressie en andere voorspellingen
Lees ook:Marc Haagen – Over de manipulatie van goud en zilver
Lees ook:Belangrijk technisch patroon in de goudprijs

Eén reactie op “De redding nabij

  1. Jeroen

    Hoi Marc, investeren in gevriesdroogde voedselpakketten lijkt mij ook een slimme investering voor de toekomst! Kijk eens op http://www.houdbaar-voedsel.nl Tot 25 jaar houdbaar!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.