De grootste depressie en andere voorspellingen

Essays over de economische toekomst” “In economics the majority is always wrong”, John Kenneth Galbraith, Canadian-American economist, 1908 – 2006 “Facts do not cease to exist because they are ignored”, Aldous Huxley, English-American writer, 1894 – 1963

Dit is hoe mijn beleggersservice Haagen Invest werkt : trends voorspellen, de juiste instrumenten erbij zoeken en dan…wachten tot ik gelijk krijg. Het verleden is voorbij, in het heden wordt alle mogelijke koersinformatie al verwerkt – het is de toekomst die ons interesseert. Dat heet dan anticiperen op wat naar alle waarschijnlijkheid zal komen… De huidige grote trend is die van de grondstoffen. Deze stierenmarkt begon plusminus tien jaar geleden en zal nog ongeveer vijftien jaar duren, de gemiddelde lengte van zulk een bullmarket respecterend. Maar er zijn nog andere belangrijke trends en daarover gaan deze essays.

Zal het groeiverhaal China abrupt eindigen of een zachte landing maken ?
Hoe belangrijk is de Amerikaanse dollar voor grondstoffen ?
Hoe lang zullen goud en zilver nog stijgen in waarde en wat zijn de prijsvooruitzichten ?
Verzeilt de Amerikaanse economie in een recessie of zelfs een depressie ?
Wat met aardolie, de levensader voor de wereldeconomie ?

Allemaal cruciale vragen voor de geïnteresseerden in economie, beurs en beleggen – niet toevallig ook mijn doelgroep van oudsher. Vragen, zorgen en problemen genoeg voor beleggers van alle slag. Ik heb naar beste kunnen voor antwoorden en oplossingen gezorgd, daarbij gebruik makend van gerespecteerde bronnen maar in de eerste plaats puttend uit mijn eigen intelligentie, deductievermogen, inzichten en ervaringen.

Veel leesplezier gewenst !
Marc G. Haagen
“De Grootste Depressie en andere Voorspellingen” is te koop via www.haageninvest.com en in alle grote internetboekhandels van België en Nederland.

Lees ook:Interview met Marc Haagen
Lees ook:Marc Haagen: Waarom 2012 het jaar van zilver wordt !
Lees ook:Marc Haagen: Doe niet zoals ge spreekt, spreek niet zoals ge doet…
Lees ook:De redding nabij
Lees ook:Marc Haagen – Over de manipulatie van goud en zilver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.