Frans O. van Easy Life bekent fraude

nieuwe rolls royce van John wolbers kan weer in de verkoopFrans O, directeur van het inmiddels failliete Easy Life, heeft bekend dat hij slechts een klein deel van het door beleggers ingelegde geld heeft geinvesteerd in Amerikaanse levenspolissen.

Gisteren werd bekend dat de curatoren die zijn aangesteld voor de kwestie Easy Life, oud-directeur Frans O. aanwijzen als de ware schuldige in het beleggingsdebacle.

Inmiddels heeft Frans O. bekend. Volgens hem heeft hij het geld besteed aan dure huizen, auto's en kleding. Hij hoopte zo zijn performance te verbeteren. Volgens O. is uiterlijk vertoon belangrijk bij de verkoop van polissen.

Naast O. zit ook zijn achterneef, miljonair John Wolbers, nog altijd achter slot en grendel. De twee andere verdachten zijn vrijgelaten. De precieze rol van Wolbers wordt nog onderzocht. Zelf heeft hij verklaard dat hij na ontdekking van de fraude door zijn achterneef, het door hem onttrokken geld aan Easy Life heeft terugbetaald. Wolbers ontving 2 miljoen euro waarvan 1,3 miljoen een vergoeding zou zijn geweest voor nieuw aangebrachte polissen. De overige zeven ton is onduidelijk, maar werden in elk geval door Wolbers gebruikt voor de aanschaf van een Rolls Royce Phantom Malahide.

Lees ook:John W. zelf ook grote graaier bij Easy Life
Lees ook:John Wolbers (Easy Life) geeft zich aan bij de politie
Lees ook:Frans O. grote schuldige in fraude Easy Life
Lees ook:Easy Life failliet verklaard
Lees ook:Easy Life voor al uw oplichtingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.