Krijgt de AEX rebound vandaag een vervolg? – 25 april 2012

De AEX herstelde zich dinsdag van de klap van maandag (met een low onder de 300 punten). Gisteren zagen we een eerste hersteldag met een slot op 304,68 waarmee de index weer terug is binnen de bandbreedte die al twee weken loopt van 340 tot 313,50.

Woensdagochtend opent de index hoger meet een eerste topje op 306,52. Eerste doel opwaarts is nu een slot boven het slot van vrijdag op 309,20. We zoomen in op de uur- en daggrafiek.

Voor de analyse zie: video

Trendscore hanteert voor haar adviesdiensten Aandelenscore en Turboscore één van de belangrijkste principes in de technische analyse namelijk het respecteren van de trend waarin een aandeel zich bevindt. Winsten worden nu eenmaal makkelijker behaald door het volgen van de richting van de trend. Trendscore is sinds 2002 bezig als zelfstandig analist en hanteert daarbij de uitgangspunten van de technische analyse met gebruik zelf ontwikkelde indicatoren. Naast de diensten Aandelenscore en Turboscore publiceren wij dagelijks de actuele AEX video’s (terugblik en opening) die op Trendscore.nl te bekijken zijn.

Lees ook:AEX rebound blijft
Lees ook:AEX vandaag met aanval op 328? – 03 april 2012
Lees ook:Krijgt herstel van AEX een vervolg? – 29 februari 2012
Lees ook:Mogelijke bodemvorming AEX ? – 17 april 2012
Lees ook:Vervolg rebound of terugval AEX? – 18 april 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.