John Wolbers zelf ook gedupeerde

John Wolbers, boef of slachtoffer?Het bedrijf Easy Life, voor 50 procent eigendom van multimiljonair John Wolbers, werd gisteren verrast door een inval van de FIOD. Zelf was Wolbers op dat moment bezig aan de Quote Rally. Inmiddels heeft hij zijn verhaal gedaan. Hij is van mening dat hemzelf geen blaam treft.

Aan het blad Quote geeft Wolbers uitleg hoe het zo ver heeft kunnen komen. Hoewel hij voor 50 procent eigenaar is van Easy Life, is hij niet verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Volgens hem een kostbare fout. Niet alleen beleggers zullen gedupeerd zijn, ook Wolbers meent voor een groot bedrag het schip te zijn ingegaan.

Slechte bedrijfsvoering

Wolbers had eerst een neef aangesteld als bedrijfsleider, maar na enige tijd bleek deze drukker te zijn geweest met het aanschaffen van fraaie bolides en een villa. In dit opzicht had hij dus goed gekeken naar zijn sucesvolle neef. Hij bleek alleen te zijn vergeten om voldoende levensverzekeringspolissen te kopen. Wolbers zou toen uit eigen zak kapitaal hebben verstrekt om dit recht te trekken.

De volgende directie bleek alleen ook geen gouden greep. Wolbers meent dat zij zich hebben laten verblinden door het geld. In het blad Quote veegt Wolbers zo zijn straatje schoon, terecht of niet. Zeker is in elk geval wel dat Wolbers geen beste peoples manager is.

Schade

John Wolbers had vanwege de scheve schaats van zijn neef eigen geld in Easy Life gestoken wat hij nu vermoedelijk kwijt is. Daarnaast meent hij dat een aantal klanten en relaties bij zijn andere activiteiten (ondermeer vastgoed) hem niet langer zullen vertrouwen met alle gevolgen van dien.

Lees ook:John Wolbers (Easy Life) geeft zich aan bij de politie
Lees ook:Easy Life voor al uw oplichtingen
Lees ook:Frans O. van Easy Life bekent fraude
Lees ook:John W. zelf ook grote graaier bij Easy Life
Lees ook:Te laat ingrijpen bij Easy Life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.