Marc Haagen: Waarom 2012 het jaar van zilver wordt !

Volgende video moet u beslist bekijken en beluisteren. Aan het woord is Eric Sprott, de man achter onder meer verschillende zilver- en goudfondsen zoals ons PHS.U. Hij is miljardair ondertussen, je zou het hem niet aangeven maar…I like this guy.

Hij heeft het dik en wel verdiend ook want hij maakt anderen…ook, tenminste, welvarend ! Zo u hem gevolgd bent, zo u mij gevolgd bent met Haagen Invest, waarvan een aantal abonnees al lid is sinds 2005 (de start in juli 2005 van deze publicatie).
De boodschap, onze boodschap was simpel : koop goud en zilver ! Is het zo simpel Marc ? Jawel, het is zo simpel maar…deed u het ook ? Doet u het ook ? Waar komt het op neer, wat Eric zegt, onder meer over zijn stokpaardje zilver – er…is…geen…zilver…meer…over ! U belegt in goud in een of meer van de verschillende mogelijkheden die ik u voorschotel ? Goed, prima maar…vergeet vooral zilver niet… Kijk op volgende pagina en start de video :

http://beurz.com/waar-is-ons-zilver/

Nog een video over zilver : een pleidooi dat maar 11 minuten duurt maar wel alles zegt ! Waarom zilver zoals wij hier al schreven wel eens dé successtory van 2012 kan worden… Kijkt u naar de presentatie op volgende pagina :

Slimbeleggen.net

Got Silver ?

Haageninvest.com
Wij proberen met Haagen Invest steeds trends te herkennen en daar vroeg genoeg in te zitten. De huidige grote trend is die van de grondstoffen, die in een win-win situatie zitten : als de economie het goed doet is er veel vraag naar; als de economie het slecht doet wordt er meer geld gedrukt en stijgt ook de vraag naar hard assets, tastbare waarden.

Lees ook:Marc Haagen – Over de manipulatie van goud en zilver
Lees ook:De redding nabij
Lees ook:Marc Haagen – Doelwit : IRAN
Lees ook:Marc Haagen: Doe niet zoals ge spreekt, spreek niet zoals ge doet…
Lees ook:Interview met Marc Haagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.